• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • В Річківському ліцеї відбувся комплекс правовиховних заходів

В Річківському ліцеї відбувся комплекс правовиховних заходів

2020-01-28

/Files/images/Поліція.jpg

В Річківському ліцеї відбувся комплекс правовиховних заходів

28 січня 2020 року в рамках роботи спеціалізованої служби “Мобільний консультативний пункт” фахівцем із соціальної роботи Косівського РЦСССДМ спільно із інспекторами ювенальної превенції Косівського ВП ГУНП було здійснено виїзд в с.Річка.

29012020003В ході роботи проведено інформаційно-профілактичний захід в Річківському ліцеї з учнями 8-11 класів під назвою “Правопорушення в шкільному середовищі. Профілактика шкідливих звичок та булінгу”. Дітям роз’яснено поняття булінгу та кібербулінгу, його види, відповідальність за його вчинення. Крім того, говорилося про прояви правопорушень в учнівському середовищі, зокрема пропусків шкільних занять без поважних причин та комплекс заходів щодо боротьби з цим явищем. Піднімалось не менш важливе питання щодо проявів шкідливих звичок серед школярів та профілактики цього негативного явища. Учні активно брали участь в обговоренні, висловлюючи власну думку щодо даних питань.
29012020004Також спільно із дирекцією ліцею було проведено індивідуальні роз'яснювальні бесіди із двома учнями щодо недопущення ними пропусків шкільних занять без поважних причин та профілактики шкідливих звичок, зокрема паління. Учні дізнались про відповідальність, яка наступає за вчинення правопорушень та зобов'язалися не порушувати дисципліну під час навчального процесу.

Кiлькiсть переглядiв: 246

Коментарi